Середа, 24.04.2024, 13:00
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери

Новини Старокостянтинівської районної бібліотеки для дітей

 
Друзі!
Перегляньте, будь ласка, свої книжкові полички, адже завжди можна знайти декілька вже перечитаних не один раз книжок і подарувати їм «нове життя». Будемо вдячні за подаровані книги, які порадують читачів-дітей зі Сходу України. 

Книги ви можете приносити до районної бібліотеки для дітей, звідки вони помандрують до ваших ровесників – читачів бібліотек для дітей Донецької та Луганської областей. 


Долучіться до благодійної акції та передайте книги тому, хто цього потребує. 


 
17 лютого, в затишній залі районної бібліотеки, завідувачем районної психолого-медико-педагогічної консультації Ниник О.О. було організовано круглий стіл для учнів, які за станом здоров’я навчаються індивідуально та їхніх батьків.
 
 
 
 
 
 

14 лютого весь християнський світ відзначає День святого Валентина, покровителя всіх закоханих. Це найромантичніше свято, коли всі говорять теплі слова один одному, дарують «валентинки» своїм рідним та коханим.

 

 

 
 


З метою зміцнення єдності народу навколо соборної української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання у дітей почуття національної єдності в РДБ спільно з ЗОШ № 8 проведено урок єднання «І східна і західна родина – це нероздільна Україна». 
Читати далі 


 
 
 
 


Новорічні та різдвяні свята ― це унікальний, ні на що не схожий час у році, коли діти і дорослі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. 
Саме з такою метою зібралися члени клубу за інтересами «Родослав» на новорічний декор: «Поробки новорічних прикрас». 
Читати далі






 


Вже традиційним стало святкування Дня Святого Миколая у Районній бібліотеці для дітей. Цього року на родинне свято «Святий Миколай – чарівний святитель, діточок покровитель» до книгозбірні завітали читачі разом зі своїми батьками. 
Читати далі

 



 

 


1 3 4

 

 
Поиск
Календарь
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0