Вівторок, 23.04.2024, 20:32
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


12:22
Дай, Боже, сили нашим солдатам…

Ніщо так не об’єднує людей як біда, сьогодні ж вона на всіх одна – війна. Наші військовослужбовці, які зараз знаходяться на передовій, - приклад відчайдушного служіння Батьківщині, вірності присязі українському народові.

Воїнам які воюють,воювали і полягли на сході України захищаючи нашу землю а також людям, які у грудні 2013 - лютому 2014 року ціною власного життя змінили хід історії України у центральній районній бібліотеці, в рамках молодіжного клубу «Ти і закон» проведено годину пам’яті «Героїзм та мужність йдуть поруч».

Багато старокостянтинівців воюють та полягли на сході України. За час бойових дій в зоні АТО загинуло 14 наших земляків. Кожен з них був частинкою нашої великої української сім’ї, кожен з них творив Україну, кожен з них був нашим другом, братом та побратимом. Присутні у жалобі схилили голови та вшанували Героїв Небесної сотні, Героїв АТО та всіх тих, хто впав за нашу незалежність і гідність хвилиною мовчання.

Події, що відбуваються в Україні болісно осіли в серцях наших місцевих поетів, які живим словом доносять свій біль за рідну Україну, за життя кожної людини. Адже слово – це найсильніша зброя, та бальзам на рани. На захід була запрошена місцева поетеса, Раїса Миколаївна Котик, яка поділиться своїми творіннями, адже нові часи народжують нові патріотичні вірші. Послухавши ці вірші відчулося, що пише жінка, яка, як мати, дуже переживає за долю наших хлопців-захисників.

Нам дуже важливо підтримати наших захисників. Юнаки та дівчата отримали жовто-блакитні сердечка, на яких написали свої побажання на підтримку бійців. Усі листівки будуть відправлені волонтерами у зону АТО і передані в руки захисників Вітчизни.

Кожного дня, щогодини Україна завдяки таким чоловікам-відчайдухам, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного: аби вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин, дітей.

Просмотров: 409 | Добавил: віталій | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0