Четвер, 25.04.2024, 09:34
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


16:01
ГЕТЬ ПАЛІННЯ! МИ - ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ!
Чому паління так поширене в сучасному світі, і чому люди палять? Шукаючи відповідь на питання ніхто ґрунтовно пояснити це не може. І нікого не зупиняє у цій справі жодне підняття цін на цигарки. Та слід пам’ятати: здорова, сильна духом людина розуміє, що життя - це боротьба, і по-філософськи ставиться до тимчасових труднощів. Емоційно слабка і духовно незріла людина панікує перед проблемами, відчуває тривогу, непевність, а тютюн, як і алкоголь, і наркотики є універсальними протекторами, які нібито заспокоюють. Насправді кожна викурена тобою сигарета повільно скорочує твоє життя, отруює твій організм, забирає твоє здоров’я, молодість, сприяє виникненню небезпечних хвороб.
 
Якщо ви курите і не замислюєтеся про те, скільки шкоди для здоров'я приносить подібне захоплення, то вам варто було відвідати засідання клубу «Ти і закон», на якому 23 жовтня учасники клубу шляхом інсценізації судового засідання під назвою «Суд над сигаретою», використовуючи набуті правові знання продемонстрували присутнім скільки шкоди та горя приносять сигарети. У ході судового засідання свідками було запрошено: головного спеціаліста районного управління юстиції Балясну Оксану Анатоліївну, яка ознайомила присутніх з Законом України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» та керівника клубу Ярощук Оксану Олександрівну, яка дала відповіді на питання - які хімічні речовини входять до складу тютюнового диму, як виглядають легені людини після викуреної нею сигарети та до яких негативних наслідків приводить попадання в організм людини тютюнового диму.
 
За вдало проведене «судове засідання» висловлюємо подяку учасникам інсценізації, учням 9-Б кл. ЗОШ№8: Ліщук Лесі, Терещук Ользі, Мацієвському Богдану, Майданюк Світлані, Дідух Альоні, Печонці Саші, Білоконь Саші, Товстизгі Людмилі, Хорєву Саші, Сторожуку Владиславу, Барзаку Богдану, а також класному керівнику 9-Б кл ЗОШ№8 Якимчук Ірині Валеріївні та дирекції школи.
 
Проведене засідання довело, що курінню не місце серед нас. Куріння – це антипод здоров`я, який нівечить красу і робить вас сірими, непомітними у натовпі курців. Не крокуйте із ними до передчасної старості. Краще розвивайте свої таланти, навчайтесь, ведіть здоровий спосіб життя. Тільки в цьому насолода, успіх, щастя.
 
Просмотров: 507 | Добавил: librari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0