Четвер, 18.04.2024, 22:41
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


07:50
Гра «Світ громад» знову зібрала за одним столом всіх, хто цікавиться майбутнім розвитком своєї громади.
3 червня в приміщенні центральної районної  бібліотеки відбувся практикум зі стратегічного розвитку територіальних громад «Вчимося управляти розвитком своєї громади». Гра «Світ громад» зібрала за одним столом всіх, хто цікавиться майбутнім розвитком своєї громади. За допомогою гри, активісти навчилися не лише стратегуванню розвитку громади, але й використанню інструментів для такого розвитку.
У першій частині з теорією допомогли розібратися консультант Асоціації міст України з правових питань Василенко Дмитро Миколайович таконсультант з бюджетних питань Бохонська Олена Валеріївнаа практичні процеси пізнавали вже під час гри «Світ Громад».
Гра розвиває навички, необхідні будь-якому громадянину в XXI столітті незалежно від віку, статі, географічної та професійної приналежності. Вона дозволяє приміряти на себе різні соціальні ролі, навчає тому, що особистий успіх дуже часто залежить від успіху громади, і навпаки. Гра дає поштовх і можливість усвідомити свою значимість та отримати перелік перспектив для подальшої самореалізації у власній громаді.
З нами поділився враженнями від гри Sten Dembitsky «Встиг побути мером 4 каденції в грі#грасвітгромад нічого не заробив крім квартири, але вивів громаду в плюси і закінчили грати швидше на один тур !»
Захід проходив в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). У Старокостянтинівському районі проект реалізовується Старокостянтинівська централізована бібліотечна система   спільно з ГО «Старокостянтинів небайдужий».
Просмотров: 352 | Добавил: librari1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0