П'ятниця, 29.03.2024, 06:45
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


10:20
Майстер-клас «Нові бібліотечні послуги в практиці роботи»
Згідно з планом роботи ОУНБ ім. Островського з питань підвищення кваліфікації працівників 11 червня 2014 року на базі Огіївської сільської бібліотеки Старокостянтинівського району проведено майстер-клас «Нові бібліотечні послуги в практиці роботи» для працівників районних та сільських бібліотек, переможців конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» Старокостянтинівського, Красилівського, Полонського, Старосинявського районів. Головним мотиватором у проведенні майстер-класу стала потреба в нових знаннях та досвіді, які просто необхідні в роботі бібліотекаря сьогодні. 

Заслуговують на увагу панельна презентація «Інноваційний досвід бібліотек України та зарубіжжя в практиці роботи бібліотек області» провідного методиста відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі Вікторії Шейчук та тренінг «Інноваційні послуги сучасних бібліотек», проведений Наталією Поліщук, завідуючою сектором соціологічних досліджень та розвитку регіонального тренінгового центру, підсумком яких є цікаві креативні ідеї нових проектів та заходів.

Результативним у проведенні майстер-класу було вивчення досвіду роботи бібліотек Красилівського району (презентація «Бібліотека як центр відкритого доступу до Інтернету та соціальної підтримки громади»). В свою чергу присутні мали можливість відвідати і вивчити досвід бібліотек Старокостянтинівщини (мультимедійні презентації «Сучасна бібліотека змінює життя», «Мережа Інтернет - нове джерело інформації») та ін.

Активно пройшло і проблемне обговорення «Обслуговування користувачів в сільській бібліотеці: традиції та інновації». Вражає величезне бажання наших бібліотекарів працювати, вчитися, практикуватися і ділитися своїми знаннями.
Просмотров: 539 | Добавил: librari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0