П'ятниця, 29.03.2024, 02:39
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


09:17
«Олександр Зімба - великий приятель маленьких читачів»

Як показує практика, присутність відомих людей на наших заходах – велике свято для читачів. Особливий інтерес у дітей викликають зустрічі з авторами книг, адже нічого так не цінується, як живе спілкування.

Сьогодні у районній дитячій бібліотеці в гостях побував сучасний український дитячий письменник, засновник видавництва «Вісім лапок», автор серії казок «Веселі пригоди Бровка та Мурчика» - Олександр Іванович Зімба.

Розпочав свою творчість Олександр Іванович з написання книг для своїх онуків. Його серія казок "Веселі пригоди Бровка та Мурчика" дарують діткам та й нам, дорослим, радісні хвилини спілкування з казкою.

Яскраві, казкові, сучасні історії припали діткам до душі. Це тільки в приказці кіт з собакою не можуть ужитися разом, а в книжечках письменника все навпаки.

Олександр Іванович не тільки талановитий письменник, а ще й заслужений тренер України з важкої атлетики, відомий спортсмен і людина, яка мотивує й доводить, що ніколи не пізно починати щось нове – те чого прагне душа!

Як ми побачили і почули – твори Олександра Івановича – це джерело гарного настрою. Казкові історії гарно сприймаються й легко запам’ятовуються. Автор сповнений творчого натхнення і бажання частіше зустрічатися з дітьми, яких любить і добре розуміє.

На завершення ми побажали Олександру Івановичу здоров’я на довгі роки, творчих злетів, нових ідей для історій про його чарівних персонажів та постійного відчуття підтримки вдячних читачів.

Ще хочеться подякувати обласній бібліотеці для дітей ім. Шевченка за всебічне сприяння у організації цієї зустрічі. Сподіваємося, це буде гарною традицією і ми ще не один раз будемо зустрічатися в стінах нашої бібліотеки.

Просмотров: 386 | Добавил: librari1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0