П'ятниця, 19.04.2024, 19:45
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


10:26
Презентація книги Лідії Ярохно «На вістрі болю»

2 лютого у лекційному залі ЦРБ відбулася зустріч із творчістю цікавої і багатогранної людини – Лідії Іванівни Ярохно, яку Бог і природа наділили особливим умінням – даром поетичного одкровення.

Друга збірка поезій Лідії Іванівни «На вістрі болю» - це тихе відлуння цієї епохи, в якій ми живемо, адже значна частина доробку – поезія саме громадянського звучання. Ми були дуже раді вітати дорогих гостей з м.Хмельницького: директора обласного літературного музею, члена Національної спілки письменників України, Голову Хмельницької обласної організації письменників України Горбатюка Василя Івановича, члена національної спілки письменників України, лауреата Всеукраїнської премії за кращі твори для дітей «Золотий лелека», заступника голови Хмельницької обласної організації ВУТ «Просвіта» імені Т. Г. Шевченка Ніну Миколаївну Шмурикову – Гаврилюк, голову Хмельницької обласної організації ВУТ «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка, члена Національної спілки письменників України, лауреата обласної мистецької премії імені Т. Г. Шевченка, кандидата фізико-математичних наук, доцента Хмельницького національного університету «Поділля» Віталія Цезарійовича Міхалевського, члена Національної спілки письменників України, члена Національної спілки журналістів України, поета і журналіста Михайла Цимбалюка.

З виходом нової збірки Лідію Іванівну також прийшли привітати колеги по перу та шанувальники творчості. Зворушила всіх своїм виступом колега, однодумець та духовна посестра Лідії Іванівни Тетяна Володимирівна Бондарчук.

Було дуже приємно послухати вірші з вуст самої авторки, а також у виконанні учнів гімназії. Звучало багато віршів, пісень, побажань.

Як добре, що нам вдалося організувати цю зустріч, що ми знайшли час з-поміж буденних справ для душі, для мистецтва. А значить поезія живе не лише у стінах школи чи бібліотеки, а саме там, де їй слід бути: у серці кожного з нас.

 
Просмотров: 698 | Добавил: віталій | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0