П'ятниця, 29.03.2024, 09:53
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


15:28
«СНІД – загроза людству» (Центральна районна бібліотека)

1 грудня світова громадськість відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У всьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Щоб привернути увагу молоді до небезпеки інфікування центральна районна бібліотека спільно з центром соціальних служб провели цікаву зустріч залучивши до неї учнів 10 класів шкіл міста.

Під час заходу обговорювали проблеми ВІЛ-інфікованих в Україні. Як уберегтися від цього захворювання розповіла медсестра кабінету «Довіри» Олена Антонова. Доповненням став огляд книжкової викладки «СНІД – загроза людству», та розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів.

Після перегляду відеофільму учні закріпили знання про шляхи передачі інфекції та методи захисту. Під час заходу діти брали активну участь в обговоренні теми та показали неабияку зацікавленість, а вікторина показала толерантність та обізнаність підлітків.

До молоді звернулися заступник начальника відділу координації суб’єктів, що надають соціальні послуги управління соціального захисту населення – Наталя Чепелюк та консультант реалібітаційного центру для алко і наркозалежних жінок – Ольга Іванів. З їх розповідей учасники винесли для себе найбільш важливе: визначили правила безпечної поведінки, підвищили рівень усвідомленості ситуації з поширенням ВІЛ в Україні, зрозуміли, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах найкращі методи профілактики СНІДу. Учасники заходу також прийняли участь у флеш-мобі «Разом проти СНІДу».

Було багато запитань, багато відповідей, дискусій та цікавих неординарних вправ, але загалом кожен повинен усвідомлювати небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної хвороби.

Просмотров: 365 | Добавил: librari1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0