Четвер, 25.04.2024, 17:45
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


10:08
Тиждень дитячого читання
Кожного року навесні традиційно проходить Тиждень дитячого читання – свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято бібліотекарів і читачів, веселих пригод і літературних відкриттів, зустрічей з цікавими людьми та героями книг.

Тиждень дитячого читання розпочався літературним святом "Книжковий дивограй запрошує на гостини”, на яке завітали персонажі улюблених дитячих книг та казок. Героїня Книга привітала всіх зі святом, а бібліотекарі розповіли присутнім про значення книги та читання в житті людини. Кожен із героїв книги представляв себе, а діти відгадували з якого він твору. Працівники бібліотеки намагалися, щоб свято стало справжнім тріумфом книги.

Цікаво здивував наших юних читачів день нової книги "В нашім домі новосели і цікаві, і веселі!”. Бібліотека презентувала користувачам свої нові надходження. До уваги відвідувачам було запропоновано 35 екземплярів друкованих видань таких українських видавництв, як «Зелений пес», «Країна мрій», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Школа», «Грані-Т», «Веселка», «Махаон-Україна», «Ранок», «Торнадо» тощо.
 
З присутніми було проведено цікаву вікторину, під час якої учасники показали гарні знання та ерудицію. Кращим знавцям вручено призи.

Герої наших улюблених книжок завжди поруч з нами. Вони дуже різні: розумні, хоробрі,витривалі,чесні, хитрі, енергійні… І вже від наших уподобань і смаку залежить, хто нам ближчий, на кого хотілося бути схожим, з ким цікаво, а з ким можна посперечатись, а відповіді на ці питання юні книголюби знайшли на виставках – турне "Книжкова райдуга” та "Подорож книжковими морями”. А також був проведений літературний квест "Хай в кожний дім приходить казка, а в ній пригоди, мудрість, ласка ” в якому залюбки взяли участь і батьки юних читачів, із задоволенням пригадуючи казки свого дитинства.

А на завершення в вихорі знань закрутила нас віртуальна екскурсія "Книга в сучасному просторі ” та бібліотусівка "Мій улюблений герой”.

Тиждень закінчився, та не закінчилась дружба з книгою.




Просмотров: 682 | Добавил: librari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Березеь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0