Четвер, 28.03.2024, 20:48
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


14:42
Урочисте відкриття поетичного клубу «Живе поезія в мені..»

Чудового осіннього дня у стінах Центральної бібліотеки зібрались люди, для яких поетична творчість стала основою життя - відбулось урочисте відкриття поетичного клубу «Живе поезія в мені..».

Керівником та ідейним натхненником цього проєкту стала поетка, педагогиня, голова Хмельницького обласного підрозділу ВГО "Об’єднання українок "Яворина" Тетяна Бондарчук, яка, зокрема, зазначила, що основна мета клубу - згуртувати людей, котрі пишуть вірші, в затишній атмосфері бібліотеки.

На перше засідання завітали також поетка, журналістка, редакторка газети «Наше місто» Ірина Сапчук та поетка та вчителька Олена Прудка, які залюбки поділились своїми поетичними творами.

В теплу, щиру, відверту, навіть родинну атмосферу поринули усі присутні завдяки спогадам Тетяни Володимирівни про яскраві та болючі моменти свого життя та як усе це проникло у її поезію. Гармонійне співвідношення художнього слова, співу й музики продемонстрували юні гості Артур Вялушкін та Марійка Голюк.

… А ще присутні старшокласники, які полюбляють писати вірші, позмагались у римуванні. Доповненням заходу слугували огляди літератури книжкових виставок «Поезія рідного краю» та «Дивосвіт нової книги», організованими бібліотекарями Центральної бібліотеки.

З вітальним словом до учасників звернулась заступник начальника управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Раїса Шумова.

В подальших планах роботи клубу – запрошення на засідання поетів, письменників, інших цікавих людей. Тож з нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

Просмотров: 104 | Добавил: librari1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0