П'ятниця, 29.03.2024, 03:38
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


08:31
Виробнича нарада: підводимо підсумки
 26 січня 2016 року відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників Старокостянтинівської ЦБС.
 Аналізування роботи бібліотечної системи – важливий фактор оцінки діяльності ЦБС, визначення її ефективності, якості надання бібліотечних послуг, виявлення позитивних тенденцій розвитку та проблемних питань у сфері бібліотечного обслуговування населення району. За основу аналізу взято підсумки роботи бібліотечних установ за 2015 рік, що зафіксовані в статистичних та текстових звітах структурних підрозділів ЦБС, результати виїздів у сільські бібліотеки та перевірки їх роботи.
     Відкриваючи нараду, директор ЦБС Світлана Білан детально проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2015 рік.
      Аналітично-систематичний аналіз основних показників роботи  Старокостянтинівської ЦБС здійснила завідуюча методичним відділом Алла Болкун.
     На нараді йшлося також про результати поповнення бібліотечних фондів та роботу по очищенню книжкових фондів ЦБС від застарілої, зношеної та дублетної літератури (доповідачі Марія Соловей, Ольга Степанюк – завідуюча та провідний бібліотекар відділу упорядкування збереження бібліотечних фондів).
    Завідуюча районної бібліотеки для дітей Галина Білоус ознайомила присутніх з обласними оглядами та конкурсами, що пройдуть у поточному році.
    Провідний методист Людмила Поліщук надала консультацію по національно-патріотичному вихованню користувачів, і зазначила що воно має бути провідним у роботі бібліотек у поточному році.
     З питаннями щодо довідково-бібліографічної та краєзнавчої роботи бібліотек системи виступили Наталія Мельник – провідний бібліограф та Оксана Дідух  - завідуюча сектором краєзнавства.
     Директор ЦБС та заступник директора по роботі з дітьми підвели підсумки та надали рекомендації відповідно до недоліків при звітуванні та плануванні бібліотек системи.
      Учасники наради висловили свої міркування щодо поточних питань роботи у своїх бібліотеках, шляхів її удосконалення та урізноманітнення.

Просмотров: 431 | Добавил: віталій | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0