П'ятниця, 19.04.2024, 05:58
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


08:05
Знаю! Дію! Захищаю!
31 січня в Старокостянтинівській центральній районній бібліотеці відбулось чергове засідання учасників клубу «Ти і Закон», куди завітали учні 10 класу ЗОШ № 3, на чолі з кл. керівником Оленою Анатоліївною.

«Що таке права та свободи людини?» - так звучала тема нашого засідання. Як правильно знаходити рішення у складних життєвих ситуаціях, вміти захистити свої права – розповіли учасникам заходу начальник відділу правової консультації та інформації Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Анатоліївна Балясна та начальник відділу представництва Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра Олександрівна Боровик.

Присутні переглянули відео презентацію «Що таке насильство? Як себе захистити?», ознайомились з правилами поведінки у суспільстві.

Щоб визначити наскільки глибоко учні засвоїли матеріал, керівником клубу проведено вікторину, де юні гості заходу мали змогу активно проявити себе, відповідаючи на каверзні питання.

Доповненням заходу слугувала книжкова виставка, де представлено матеріали відповідної тематики: пам’ятки та закладки з питань правової допомоги, телефони служб у справах сім’ї і молоді, психологів, та де можна отримати безкоштовну юридичну допомогу стосовно домашнього насилля.

Кожний учасник заходу отримав роздатковий матеріал, який покликаний зорієнтували підлітків, куди і до кого звертатися при вирішенні проблем порушення їх прав, в рамках року реалізації право просвітницького проекту «Я маю право!»

Просмотров: 395 | Добавил: librari1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0