П'ятниця, 26.04.2024, 03:17
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


13:23
Острів дитинства

1 червня у світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято не тільки для дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі. Сьогодні наша районна дитяча книгозбірня перетворилася на майданчик відпочинку, творчості і розваг. Для дітей було підготовлено святкове шоу «Острів дитинства», під час якого розгорнулося яскраве театралізоване дійство.

На гостини до маленьких читайликів завітала літературна героїня – Баба-Яга, яка подарувала дітям розважальну програму із різноманітними казковими конкурсами, літературними вікторинами, смішними завданнями для кмітливих і розумних. Діти навперебій відповідали на поставлені питання, показавши свою начитаність і ерудицію на «Хвилинці ерудита».

Учасники лялькового гуртка «Лялька і книга» подарували присутнім виставу «Ріпка». Цікаво було спостерігати і за дітьми, які із великим задоволенням малювали різнокольоровими крейдами на асфальті, виводячи сонце, квіти, будинки. Кожна дитина у своєму малюнку відобразила свої мрії та бажання … Фантазували, хто як тільки міг. А найбільшим дитячим бажанням стало прагнення того, щоб усі діти нашої країни зростали під мирним українським небом.

На завершення було презентовано книжкову виставку-інсталяцію «Книжкова планета дитинства», на якій були представлені різноманітні книжкові видання для дітей: енциклопедії, пригодницькі та фантастичні твори, казки.

Сподіваємося, що гарний настрій та позитивні емоції, отриманні від чудово проведеного свята, будуть супроводжувати дітей протягом літа.

                     
Просмотров: 449 | Добавил: віталій | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0