П'ятниця, 26.04.2024, 16:15
Приветствую Вас Гість | RSS



Комунальний заклад культури
"Централізована бібліотечна система"
Старокостянтинівської міської ради

Меню сайта
Наші партнери


08:37
Тиждень дитячого читання у Воронковецькій сільській бібліотеці

Під час весняних канікул у Воронковецькій сільській бібліотеці пройшов Тиждень дитячої книги. Завідуюча бібліотекою Галина Самолюк привітала дітей із чудовим святом книги та наголосила на тому, що цьогорічний Тиждень дитячого читання у сільській бібліотеці проходить під девізом «З книгою по житті».

Тиждень дитячого читання відкрився презентацією книг українських письменників братів Капранових. Нещодавно у центральній районній бібліотеці була зустріч із письменниками братами Капрановими. «На цій зустрічі була присутня і я – розповідає сільський бібліотекар, - і придбала для бібліотеки 2 книги «Мальована історія Незалежності України» та «Веселих свят!»

Книги з автографами братів Капранових були представлені до уваги читачів. Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями в чудовій книзі «Мальована історія Незалежності України» дає можливість кожній дитині легко зорієнтуватися у такому складному питані, як походження Української держави та боротьби за її встановлення.

Книга «Веселих свят!» братів Капранових розповідає дітям про головні українські свята. В книзі зібрані історії, традиції, прикмети, пісні, ігри та забави до різних свят протягом року. Після перегляду книги хлопчики жваво обговорювали виготовлення свистка-пищика, дівчатка – виготовлення із польових квітів птаха та букетиків, про які розповідається в книзі братів Капранових.

Наступний день тижня був приурочений книгам, що потребують лікування у книжковій лікарні. Діти з великим задоволенням допомагали книгам. Найкращими цілительками книг виявились Ткачук Тоня та Семенова Мар'яна.

Слідуючий день Тижня дитячого читання в бібліотеці проводилась інформаційна перерва «Подорож книжковими полицями» для читачів 5 – 8 класів.

Година розваг " Подорож у країну Книголяндію" продовжила тиждень дитячого читання. Подорожували країною Книголяндією діти 3- 5 класів із зупинками: " Книга - ключ до знань", зупинка - конкурс " Народ скаже, як зав'яже", зупинка "Продовж назви чарівних речень", зупинка-дуель "Всезнайко" та зупинка "Мільтфільми". Активними учасниками подорожі були: Квок Юля, Степанюк Софія, Приказчикова Оксана, сестри Шпаченко Марія та Софія, Андрійчук Олександра, Ткачук Тоня, Калинич Валерія, Бойцун Андрій та Левчук Міша.

Просмотров: 492 | Добавил: віталій | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн вього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0